Nieuwsbrief mei 2019

Kinderuitje

Op zaterdag 22 juni a.s. houden we ons jaarlijks kinderuitje voor de jeugdleden van onze Vereniging. Het gaat om de leeftijdsklasse van 7 t/m 13 jaar.

We gaan dit jaar naar het Pretpark Slagharen in Slagharen.

We willen die dag vertrekken om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Fa. Voet gelegen aan het Noordeinde 65. Rond 18.00 uur zullen we het dorp weer in rijden.

De eigen bijdrage van deze dag is € 15.- per persoon.

Je kunt jezelf opgeven d.m.v. het overmaken van € 15.- euro op ons Banknummer:

NL 60 RABO 0350 5626 01 t.n.v. Buurtvereniging Noord Oostzaan.

Graag bij omschrijving je lidnummer, mobiele nummer, geboortedatum, naam en adres. We gaan er een gezellige dag van  maken. Het uitje zal doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Aanmelden kan tot 9 juni 2019

Bootjestocht 2019
Op zondag 7 Juli hopen we, dat we onze jaarlijks evenement de Bootjestocht kunnen houden. Bij slecht weer wordt onze 2e  optie datum in acht genomen (25 augustus) Maar hopelijk zijn onze weergoden ons goed gestemd en kunnen we op 7 juli de Puzzelvaartocht plaats laten vinden!

Onze tent en tevens vertrekpunt zal weer de locatie zijn waar we de afgelopen 2 jaar onze bootjestocht gehouden hebben, het grote grasveld/haventje bij de Irisstraat. We hebben daar vorig jaar goede reacties gehad over deze locatie. Hierdoor hebben we besloten om deze locatie ook dit jaar weer te gebruiken voor de Bootjestocht.

We hopen natuurlijk op een zonnige zondag, en dat er vele bootjes en schuiten mee mogen gaan varen! Tijdens de route zal er zoveel mogelijk ook rekening gehouden worden met onze grote Oostzaanse schuiten.

Deelname is middels het kopen van een deelnameformulier die bij de start kan worden gekocht.

De start van de puzzeltocht is om 13.00 uur. Via het deelname formulier kunt u nog een leuke prijs winnen met het startnummer wat op het formulier pp vermeld staat.

Ook is er weer een leuke tombola waar u lootjes voor kunt kopen die middag.

 

Groetjes,

Het Bestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.