NIeuwsbrief september 2019

Puberuitje 

Op zaterdag 26 oktober a.s. staat het jaarlijkse puberuitjes naar Moviepark Germany op het programma. Dit is voor onze leden vanaf 13 t/m 21 jaar. Kinderen van 13 jaar die niet met het kinderuitje zijn mee geweest kunnen zich opgeven.

We vertrekken om 9 uur vanaf de parkeerplaats van de Fa. Voet gelegen aan het Noordeinde. De bus zal rond middenacht weer terug zijn bij de Fa Voet. De eigen bijdrage voor deze dag is €20,- per persoon. Je kunt jezelf opgeven d.m.v. het overschrijven van €20,- op IBAN bankrekening NL60RABO 03505 626 01 t.n.v. Buurtvereniging Noord Oostzaan. Bij omschrijving Naam, adres, geboortedatum en mobiele nummer vermelden.

We gaan er een gezellige dag van maken. Opgeven voor 10 oktober 2019.

Bij onvoldoende deelname zijn we genoodzaakt het uitje te annuleren, maar we hopen natuurlijk op een grote deelname.

 

Jaarvergadering 2019

Op donderdag 17 oktober is weer de jaarvergadering van de buurtvereniging. Aanvang 20:00 uur in de kantine van manage Taams gelegen aan de haal 125. Iedereen is van harte welkom.

Aftredend niet herkiesbaar: John Onrust
Aftredend wel herkiesbaar: Monique Taams en Erica Butter

De buurtvereniging is ook opzoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt het jouw leuk om een aantal keer per jaar iets te organiseren? Neem contact op met 1 van de bestuursleden en wie weet kom jij binnenkort het bestuur versterken.

 

Groetjes,

Het Bestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.