Jaarvergadering 19 oktober 2017

Geachte leden,

Hierbij willen wij als bestuur 1 en ander uitleggen over de veranderingen die in het bestuur gaan plaatsvinden. Maar ook veranderingen qua structuur in de vereniging zelf.
Als eerst het bestuur:
3 bestuursleden treden af per 1 oktober. Menno Koeman (voorzitter) Alie Root (ledenadministratie) en Rene Mans (Bestuurslid). Alle 3 de functies zijn ook weer opgevuld:
Monique Taams wordt Voorzitter, Marjan Spinder gaat de ledenadministratie doen en John Ornrust treedt toe als bestuurslid. Erica Butter neemt de functie van secretaris over.
Wij willen langs deze weg de vertrekkende bestuursleden Menno, Alie en Rene bedanken voor hun vrijwillige inzet voor de Buurtvereniging Noord Oostzaan.

Tevens willen wij langs deze weg gebruik maken om te vermelden dat er toch enige wijzigingen gaan plaatsvinden die te maken hebben met de financiën van de Vereniging. Zoals een ieder weet worden alle zaken in het dagelijks leven duurder en daar hebben wij als vereniging ook mee te maken. Vele activiteiten kosten veel geld, er zijn een paar activiteiten waar wij als vereniging geld mee verdienen. Dan moet u denken aan de 2 kien avonden en de bootjestocht. De kosten van de andere activiteiten gaan ook omhoog aangezien de prijzen van de bus huur, de entree, sinterklaas cadeau’s en materialen etc ook stijgen. Door vergunningen en huur van de locaties, mede als de kosten voor drank en andere spullen zijn ook flink gestegen. Wij zijn genoodzaakt hierin mee te gaan om financieel in de pas te kunnen blijven lopen.
Wij willen als vereniging heel graag in 2020 ons 75 jarig bestaan vieren in onze traditionele grote feesttent. Hierdoor zijn we tot het besluit gekomen om toch het 1 en ander qua prijs aan te passen, zodat we dit mogelijk kunnen maken.

We willen daarom de volgende aanpassingen doorvoeren vanaf komend kalenderjaar:
– Contributie verhogen naar 6,00 euro
– Kienplankjes verhogen naar 2,00 euro
– Drankprijzen aanpassen
– Eigen bijdrage voor Sinterklaas feest van 5,00 euro per kind

Wij hopen op uw begrip, dat deze aanpassingen nodig zijn om een gezonde gezellige vereniging te blijven. Wij streven ernaar de prijzen zo laag mogelijk te houden, we zijn tenslotte een laagdrempelige vereniging. 

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit schrijven of heeft u ideeën of tips voor de vereniging dan bent u natuurlijk van harte welkom op onze jaarlijkse ledenvergadering op 19 oktober a.s in de kantine van Manege Taams gelegen aan de Haal 125 te Oostzaan. Aanvang 20:00 uur

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.