Puberuitje 28 oktober 2017

Het Jaarlijkse puberuitje staat weer op de Agenda. Het uitje is bedoeld voor kinderen vanaf 12 jaar (als je niet met het kinderuitje bent mee geweest) t/m 21 jaar die lid zijn van de Buurtvereniging Noord Oostzaan.

Zaterdag 28 oktober Puberuitje. Dit jaar gaan we weer naar alom bekende Movie World in Duitsland. Hier hebben ze een geweldig Halloween thema.

We vertrekken Zaterdagochtend 28 oktober om 09:00 uur vanaf de Fa. Voet, gelegen aan het Noordeinde. Rond de klok van 00:00 uur zijn we naar verwachting weer terug.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Dit doe je door een eigen bijdrage van 20,- euro over te maken voor 13 oktober op bankrekeningnummer NL60RABO0350562601 t.n.v. Buurtvereniging Noord Oostzaan. Vermeld daarbij duidelijk je naam, adres, geboortedatum en je mobiele telefoonnummer.

Neem bij slecht weer regenkleding mee en voor jezelf geld, mocht je wat extra’s willen kopen. Op het park krijg je van de Buurtvereniging eten in de vorm van patat, drinken en iets erbij. Vergeet ook je legitimatie niet mee te nemen.

We gaan er een gezellige, maar vooral spannende Halloween van maken!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.