Nieuwsbrief April 2021

Beste leden,

De tweede april in Coronatijd. Een lange periode dat we weinig kunnen ondernemen als samenleving, maar ook als vereniging.

Als vereniging kunnen we niets organiseren. Ook ziet het er nog niet naar uit dat we iets kunnen plannen, laat staan mogen gaan organiseren.

Contributie 2021

Als bestuur hebben we besloten om voor dit jaar geen verplichte contributie te heffen, maar er een vrijwillige bijdrage van te maken. De kosten voor de vereniging lopen gewoon door, en zullen dus wat van onze reserves moeten aanspreken hiervoor.

Voor de leden die vrijwillig de contributie (of een andere vrijwillige bijdrage) alsnog willen overmaken dit jaar, kan dat. Het kan dan overgemaakt worden naar:

NL60RABO 03505 626 01 t.n.v. Buurtvereniging Noord Oostzaan.

Namens de vereniging, bij deze alvast bedankt voor de vrijwillige bijdrage.

Agenda 2021

Als bestuur hebben we door alle beperkingen geen agenda voor dit jaar opgesteld. We zullen ons melden wanneer er weer mogelijkheden zijn om als vereniging weer iets te kunnen gaan ondernemen.

Tentfeest 2021

Ook dit jaar hebben we de organisatie van de tent niet kunnen opstarten.

Ons voornemen is, om de tent door te schuiven naar 2022.

Hoe graag we het ook zouden willen, hebben we als vereniging onvoldoende tijd om, als alles het weer zou toelaten, het voor dit jaar te kunnen organiseren.

Tot slot hopen we dat iedereen verder gezond blijft en laten we hopen dat het ‘gewoon’ snel weer tot het normaal gaat behoren .

Groetjes,

Het Bestuur

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.