Nieuwsbrief November 2020

Beste leden,

Een langere periode hebben jullie niets tot weinig van ons vernomen. Er was ook niets te melden, behalve annuleren van de geplande activiteiten.

Hierbij weer een nieuwsbrief om als bestuur toch weer van ons te laten horen.

Het jaar 2020

2020 was voor de vereniging maar ook voor alle leden een vervelend jaar. Alle activiteiten hebben we helaas moeten afgelasten, waaronder ook het 75-jarig bestaan van de vereniging hebben we moeten uitstellen naar 2021.

Agenda 2021

Als vereniging is het in deze tijd lastig te voorspellen wanneer en wat we weer kunnen gaan organiseren en plannen. Als bestuur hebben we dan ook besloten om de agenda pas te gaan samen stellen en starten met organiseren zodra dit weer mogelijk gaat zijn.

Tentfeest 2021

We hopen dat alle beperking snel worden opgeheven en dat we als dorp en vereniging weer dingen kunnen en mogen gaan ondernemen. Als bestuur zijn we ook realistisch. Voor ons als vereniging is het organiseren een feesttent een grote klus met veel voorbereiding. We hopen dat ons de tijd wordt gegeven om in 2021 dit te kunnen organiseren, maar zien de tijd snel wegtikken.

Als er weer iets te melden is, zullen we als bestuur weer van ons laten horen.

Tot slot hopen we dat iedereen verder gezond blijft. Hoe de feestdagen er ook uit gaan zien, geniet van de dingen die wel kunnen.

Hopelijk tot snel in 2021 in andere tijden.

Groetjes,

Het Bestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.